Vitiligo Littekens Moedervlekken Cover Pen Professionele Witte Vlekken Tattoo Concealer Kruiden Plant Essentie Huid Cover Pen Vrouwen En Mannen

Nieuw

€3.01

/ €3.76

Op voorraad

Vitiligo Littekens Moedervlekken Cover Pen Professionele Witte Vlekken Tattoo Concealer Kruiden Plant Essentie Huid Cover Pen Vrouwen En Mannen Speciaal gebruik

Opmerking: Dit product komt niet met een verpakking, en wordt geleverd met een Chinese handleiding. Voor details, zie de product beschrijving op de detail pagina.

Product Handleiding

Dit is NIET Tattoo Inkt! Het is voor Verhullende Vitiligo! dit is een bruine huid toon, geschikt voor mensen met gele huid, maar voor mensen met donkere huid, de kleur is niet dicht na schilderen. We raden niet te gebruiken.

[Productie datum] September 1, 2020.

[Houdbaarheid] Twee jaar

Vitiligo Concealer is een langdurige cosmetische toepassing vervaardigd speciaal voor patiënten van vitiligo. Product samenstelling maakt vitiligo patiënten om verlies van pigmentatie in hun huid met een cosmetische product dat veilig, effectieve en belangrijker nog, niet wassen of afwrijven tijdens dagelijkse slijtage.

Kenmerken

1. droog snel-Meestal binnen 1 minuut

2. ontworpen om enkele dagen duren-Het is zweet, smudge en waterbestendig na 4-6 uur van smeren. houd droog binnen de 4 uur.

3.Gentle-uw beste Kijken zonder irritante uw huid.

4.Stress gratis-Genieten Van de stress-gratis leven. Eenmaal toegepast voelt en ziet er net als uw huid. Het droogt snel. Dat betekent dat je kunt toepassen voordat je gaat, en dan stoppen denken over.

5. draagbare en handig-Het is zeer klein, je kunt het in je zak en neem het toch je zal gaan.

6. puinhoop gratis precisie applicator voor vlekken van alle maten

Gebruik Methode:

Vitiligo Die Pen beste werkt op schone en droge huid. U zal verwijderen alle make-up, lotions, oliën of moisturizers voordat u de pen.

Tip: Wassen de Vitiligo spot met zeep voor het aanbrengen, wachten voor de huid te drogen of droog met een föhn.

De pen beste werkt met zelfs licht slagen, breng zachtjes op verkleurd gebieden, gelden niet zware druk direct op de tip. gelieve niet uitstrijkje te veel op de grens van Vitiligo spot en normale huid, anders zal het niet worden dicht bij de normale huidskleur.

Is het raadzaam om het 20-30 minuten voor het slapen gaan.

Worden zeker aandacht te besteden aan het principe van juiste hoeveelheid wanneer aanbrengen, als te veel, vanwege de vloeibaarheid van de vloeistof en de capillaire werking van de huid plooien, de kleuring zal ongelijke.

Probeer het uit in een minder duidelijk plaats eerste om een kleur die bij je past. Wanneer het aanbrengen, proberen om een kleine gebied zo veel mogelijk. Na 8 uur, vergelijken de resulterende kleur. Als het voelt lichter, u kunt het eenmaal in de formele toepassing.

Aan het begin, je moet nog look voor meer vaardigheden, omdat iedereen skin tone en absorptie effect zijn verschillende, proberen een paar keer om de beste effect. Niet alleen het verkeerd eenmaal, en het zal niet hebben goede resultaten. Gewoon gaf.

Tags: moedervlek gezicht verwijderen, mario wikkels pringels, moedervlekken verwijderaar, moedervlek laten verwijderen, moedervlek verwijder, moedervlek verwijderen naalden, pringels chips, wikkel voor pringels tiktok, sokken pringels, barbie pringels

name4 Skin Cover Pen Women And Men
Oorsprong Cn (Oorsprong)
Merknaam NoEnName_Null
name2 Professional White Spots Tattoo Concealer
name3 Herbal Plant Essence
name1 Vitiligo Scars Birthmarks Cover Pen

Schrijf uw recensie

Vitiligo Littekens Moedervlekken Cover Pen Professionele Witte Vlekken Tattoo Concealer Kruiden Plant Essentie Huid Cover Pen Vrouwen En Mannen

Vitiligo Littekens Moedervlekken Cover Pen Professionele Witte Vlekken Tattoo Concealer Kruiden Plant Essentie Huid Cover Pen Vrouwen En Mannen

Vitiligo Littekens Moedervlekken Cover Pen Professionele Witte Vlekken Tattoo Concealer Kruiden Plant Essentie Huid Cover Pen Vrouwen En Mannen Speciaal gebruik Opmerking: Dit product komt niet met een verpakking, en wordt geleverd met een Chinese handleiding. Voor details, zie de product beschrijving op de detail pagina. Product Handleiding Dit is NIET Tattoo Inkt! Het is voor

Gerelateerde producten