Nuttig Air Gedreven Biochemische Corner Filterspons Fry Garnalen Aquarium Aquarium 448B

Nieuw

€6.67

/ €8.44

Op voorraad

100% nieuw en hoge kwaliteit

Met twee-layer spons filters, deze hoek filter combineert fysieke en biochemische filtratie voor uw vissen en verhoogt de zuurstof oplosbaarheid. De top laag van wit filter pad serveert een mechanische filtratie, en de zwarte bio-spons en keramische ringen werken als een biochemische filtratie en ondersteuning kolonisatie van nuttige bacteriën.

Dit filter is uitstekend voor kleine vis zoals dwarf cichlid, guppy, killivissen, garnalen enz., of voor hatcheries, moederschap, nano tanks en bak tanks, als de filter produceert minimale stroom en heeft bijna geen manier te zuigen de vis door het filter.

Ook, de lucht infusie kamer produceert minuut bellen die de oplosbaarheid van zuurstof.

Installeer gewoon een luchtvaartmaatschappij in het apparaat en bieden zowel beluchting en fysieke filtratie combineren met biochemische filtratie voor uw vis. Ze zijn vooral nuttig voor fokken kleine vissen

Kenmerken:

Rustig filtering systeem. Vooral goed voor fokken kleine vis.

Efficiënt verwijderen giftig afval en onderhouden schoon water voor uw vissen.

Gemakkelijk te onderhouden. Gewoon de spons en spoel goed wanneer het vuil wordt.

Het bevat alle filter componenten-Bio keramische, Bio spons, grind, etc.

Hoe Werkt Het?

Dit filter gebruikt bellen van lucht uit een externe luchtpomp, of een integraal waterpomp om water te putten door filter. Als water wordt getrokken uit door de lift buis of pomp, het is vervangen door water het filter.

De top laag van wit filter pad biedt een mechanische filtratie. De zwarte bio-spons in de 2nd laag en keramische ringen met grind biedt biochemische filtratie. Ze ondersteunen de kolonisatie van bacteriën. De bacteriën helpen om breken schadelijk afval (ammoniak en nitriet).

Wat Onderhoud Doet Het Vereisen?

De spons zal moeten worden gespoeld elke keer het vuil wordt, over eenmaal elke 2 tot 4 weken. Het nuttig om reserve nuttige bacteriën door wassen de spons voorzichtig met water uit het aquarium in plaats van leidingwater.

Specificaties:

Materiaal: Plastic, Biochemische Katoen, Steen

Buis lengte: app.12cm/4.72''

Totale hoogte: app.27cm/10.63''

Kleur: Zoals de foto getoond

Hoeveelheid: 1 Pc

Opmerking: 1. staat U 1-3 cm fout als gevolg van handmatige meting. Pls zorg ervoor dat je niet erg voor je bod.

2. door het verschil tussen de verschillende monitoren, kan het beeld niet overeen met de werkelijke kleur van het item. Dank u!

Pakket omvat:

1 x Hoek Filter (zonder retail verpakking)

Tags: wereldkaart decoratie met pin, zwembroek dames vrouwen short, volkswagen polo 2001 armsteun, voetbalshirts laten bedrukken, wegwerp mondmasker brildrager, waxinelicht houder glas brons, verpleegster uniform met rits, vormen kid spel figuren maken, wegwerp mondmaskers steentjes

Oorsprong Cn (Oorsprong)
vermogen 1w
Type fish
Voltage 0V
Merknaam Let’s Pet

Schrijf uw recensie

Nuttig Air Gedreven Biochemische Corner Filterspons Fry Garnalen Aquarium Aquarium 448B

Nuttig Air Gedreven Biochemische Corner Filterspons Fry Garnalen Aquarium Aquarium 448B

100% nieuw en hoge kwaliteit Met twee-layer spons filters, deze hoek filter combineert fysieke en biochemische filtratie voor uw vissen en verhoogt de zuurstof oplosbaarheid. De top laag van wit filter pad serveert een mechanische filtratie, en de zwarte bio-spons en keramische ringen werken als een biochemische filtratie en ondersteuning kolonisatie van nuttige bacteriën. Dit filter is

Gerelateerde producten