Gandhanra Gepersonaliseerde Graveren Klankschaal Met Kruis Vajra Symbool, Aangepaste Gift Voor Geluid Healing, Meditatie, Ontspanning, yoga

Nieuw

€15.08

Op voorraad

7612743633852685 Gandhanara Handgemaakte Klankschaal Uit Nepal ONS $39.99 / ONS $16.99 / ONS $29.99 /

Aanpassen het met een naam of korte bericht & laat ze houden het dicht bij hun harten.

Elk item wordt op bestelling gemaakt waardoor het een unieke en speciale u.

❤Deze gepersonaliseerde klankschaal zijn een geweldige manier om jezelf of een significant iemand een gift met betekenis.

Je kunt het personalisatie ook.

Vertel me welke woorden je wilt gegraveerd na uw bestelling plaatst.

❤GRAVURES

*** DE STANDAARD OPTIE

De tekst is geregeld in een cirkel rond de bodem center

Kapitaliseren de eerste letter van elke woorden.

*** Woorden limiet: Raden geen meer dan 10 woorden (15 woorden max langer de zin, de kleinere het lettertype, anders kan niet volledig worden gegraveerd)

Wijzigingen met personalisatie en annuleringen moet worden gemaakt binnen 1 uur van het plaatsen van de bestelling.

❤GELIEVE ∙ NOTE

Kunnen we vragen op uw bestelling! Dus controleer uw E-Mail in geval hebben we verzonden u een bericht!

Gepersonaliseerde bestellingen soms krijgen gehouden als we niet alle info moeten we of als het onduidelijk.

Als je ervoor dat je clear volledige details van uw graveren in ofwel de personalisatie doos of opmerking aan verkoper wanneer u de kassa, het zal helpen voorkomen vertragingen.

SPECIFICA TIES

Size: zie de product maattabel foto

Diameter: 8cm

Hoogte: 4.5cm

Materiaal: Koper Body & Houten Hamer

Productie proces: hand smeden en graveren

Pakket Inbegrepen:

1 x Klankschaal

1 x Schapenvacht Hand Mallet

1 x Kom Mat

BESCHRIJVING De volle maan Klankschaal, ook een soort van yoga, is een soort van lage toon geluid dat is als een bel, die kan mensen snel ontspannen in vrede. De volle maan is zeer kostbaar, alleen op de volle maan elke maand, en het is gemaakt op een volle maan zonder sterke wind en donkere wolken. Er zijn zeven ambachtslieden over 40 jaar oud die beurt in zeven richtingen en hamer ze in volgorde. Moet er geen sequence fouten in het midden. Anders zullen ze ongeldig en moet worden herhaald. Het materiaal is zeven metalen (goud, zilver, koper, ijzer, tin, lood, kwik), en de verhouding is een geheim.

Geslagen kommen zijn gebruikt in sommige Boeddhistische religieuze praktijken te begeleiden periodes van meditatie en zingen. Geslagen en klankschalen worden veel gebruikt voor muziek maken, meditatie en ontspanning, ook voor persoonlijke spiritualiteit. Ze hebben populair geworden met muziek therapeuten, geluid genezers en yoga beoefenaars.

Naast hun traditionele gebruik voor meditatie, Tibetaanse klankschalen zijn gebruikt voor diepe ontspanning, stress reductie, holistische healing, Reiki, chakra balancing, en Wereld muziek. Veel mensen vinden dat de rijke mix van harmonische boventonen die de klokken produceren hebben een direct effect op hun chakra's. Wij streven ernaar om nauwkeurige informatie op de klankschalen wij verkopen. Vindt u nauwkeurige foto's en beschrijvingen. Deze speciaal afgestemd Tibetaanse klankschalen produceren geluiden die beroepen een diepe staat van ontspanning die natuurlijk helpt een in aangaan meditatie.

HOE TE SPELEN BOWLS

Ze zijn vaak gespeeld door opvallende, maar sommige-bekend als klankschalen-kan ook worden gespeeld door roterende een mallet rond de buitenkant velg produceren een aanhoudende muzieknoot.

Onze collectie van Hoge-kwaliteit klankschalen creëert een mooie rustige kalmerende & ontspannen geluid wanneer tikte of gespeeld rond de velg. Perfect voor als je wilt tijd om jezelf te ontspannen & mediteren.

1. houd de kom in de palm van ofwel hand.

2. met de spits, wrijven de buiten velg in een cirkelvormige motion. Houd een zelfs druk.

3. voorzichtig verhogen de snelheid als de kom begint te trillen, en als het geluid groeit. Het kan helpen om de kom te beginnen de trillingen. Soms deze methode kan nemen praktijk.

Een andere methode is "gonging" of "opvallende" de kommen. Dit is een eenvoudige methode gaat opvallende de kom met een houten of gewatteerde spits.

KENMERKEN

1. elke klankschaal set is hand geselecteerde & geïnspecteerd om de beste geluid en kwaliteit voor verzending.

2. Wonderful tone MAKKELIJK te Spelen & Langdurige Genezing en Ontspannende Geluid, produceren energiek en vibrerende geluiden die stress ontspanning.

3. deze klankschalen is gebruikt voor meditatie, muziek, ontspanning, persoonlijke welzijn, healing energie en chakra creatie etc. voor generaties.

OPMERKING

1. staat u 1-2cm fout als gevolg van handmatige meting. Zorg ervoor dat u niet erg voor je bod.

2. de kleur kunnen verschillende als het verschil display, Kunt U begrijpen.

Tags: klankschaal stokje, kleine boedha, klankschaal met stok, klankschaal om, tas boedha, klankschaal staan, klankschaal set, klankschaal kusden, liggende boedha, klankschaal tas

Free Gift 1 1 * Sheepskin Hand Mallet
Package Include 1 * Singing Bowl
Production process hand forging and engraving
Height 4.5cm
Regionale eigenschap India
Materiaal Koper
Oorsprong Np (Oorsprong)
Material 7 Metals
Free Gift 2 1 * Bowl Cushion
Diameter 8cm
Thema Boeddhisme

Schrijf uw recensie

Gandhanra Gepersonaliseerde Graveren Klankschaal Met Kruis Vajra Symbool, Aangepaste Gift Voor Geluid Healing, Meditatie, Ontspanning, yoga

Gandhanra Gepersonaliseerde Graveren Klankschaal Met Kruis Vajra Symbool, Aangepaste Gift Voor Geluid Healing, Meditatie, Ontspanning, yoga

7612743633852685 Gandhanara Handgemaakte Klankschaal Uit Nepal ONS $39.99 / ONS $16.99 / ONS $29.99 / Aanpassen het met een naam of korte bericht & laat ze houden het dicht bij hun harten. Elk item wordt op bestelling gemaakt waardoor het een unieke en speciale u. ❤Deze gepersonaliseerde klankschaal

Gerelateerde producten