Usb Wired 3M/9.8ft Microfoon Hoge Prestaties Microfoon Voor Schakelaar PS4 Wii U Pc XBOX360

Nieuw

€4.28

/ €5.29

Op voorraad

USB Wired 3m/9.8ft Microfoon Hoge Prestaties Karaoke MICROFOON voor Nintend Schakelaar PS4 Wii U XBOX360 PC

Specificatie:

Werkspanning: Usb-poort Voeding-5V

Werkende stroom: 30-40 mA

Inductieve MIC gevoeligheid: - 60dB (600ohm)

Frequentiebereik: 20-20000HZ

SNR: ADC/85dB, DAC/90dB

Dynamisch bereik: ≥ 85dBA

Directiviteit: non-directiviteit

Draad lengte: 3m/9.8ft

Verpakking maat: 230mm * 70mm * 60mm/9.05*2.75*2.36''

Verpakking gewicht: 263g

Toepassing:

Geschikt platform: voor WII, voor WII U, voor SCHAKELAAR, voor PS2, voor PS3, voor PS4, voor XBOX360, voor XBOX ONE, voor XBOX ONE X, PC

Compatibel voor WII, voor WII U, voor SCHAKELAAR, voor PS2, voor PS3, voor PS4, voor XBOX360, voor XBOX ONE, voor XBOX ONE X, PC en een serie van muziek games.

Handleiding:

1. PC computer: de USB-stekker van de bedrade microfoon in de USB poort van de computer, dan je kunt spelen en zingen.

2. voor PS2: Plug de kabel microfoon USB stekker in de usb-poort van de gastheer voor PS2, zet vervolgens de voeding van de gastheer voor PS2, gebruik het handvat voor PS2 te bedienen in het spel, en werken volgens de game prompt na het invoeren van de game.

3. voor PS3: Plug de kabel microfoon USB stekker in de usb-poort van de gastheer voor PS3, zet vervolgens de voeding van de gastheer voor PS3, gebruik het handvat voor PS3 te bedienen in het spel, en werken volgens de game prompt na het invoeren van de game.

4. voor PS4: Plug de kabel microfoon USB stekker in de usb-poort van de gastheer voor PS4, zet vervolgens de voeding van de gastheer voor PS4, gebruik het handvat voor PS4 te bedienen in de game, na het invoeren van het spel, werken volgens de game prompt.

5. voor WII: Plug de kabel microfoon USB stekker in de usb-poort van de gastheer voor WII, zet vervolgens de voeding van de gastheer voor WII, gebruik de WII handvat te bedienen in de game, na het invoeren van het spel, werken volgens de game prompt.

6. voor WII U: plug de kabel microfoon USB stekker in de usb-poort van de gastheer voor WII U, zet vervolgens de voeding van de gastheer voor WII U, gebruik de WII handvat te bedienen in de game, na het invoeren van het spel, werken volgens de game prompt.

7. voor SWITCH: Plug de kabel microfoon USB plug in de USB poort van de voor SCHAKELAAR gastheer basis, sluit vervolgens de HDIM video kabel om de TV set, sluit de stroom adapter, zet de host voor SCHAKELAAR voeding, gebruik de voor SCHAKELAAR bijpassende handvat bediening om het spel, En werken volgens de game prompt na het invoeren van de game.

8. voor XBOX Serie Host: Steek de kabel microfoon USB plug in de gastheer voor XBOX usb-poort, zet vervolgens de gastheer voor XBOX voeding, gebruik het handvat voor XBOX operatie om het spel, na het invoeren van het spel, volgens de game prompt operatie kan worden gebruikt.

Opmerking:

Staat u 1-3mm verschilt als gevolg van handmatige meting.

Vanwege de verschillende display en verschillende licht, kan het beeld niet tonen de werkelijke kleur van het item. Bedankt voor uw begrip.

1 x Microfoon

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Tags: stereo usb microfoon, usb c microfoon, usb microfoon large, devine usb microfoon, maono usb microfoon, rode usb microfoon, usb microfoon kabel, audio usb microfoon, goedkope usb microfoon, usb studio microfoon

Modelnummer Microphone
Gebruik Computermicrofoon
Stijl Handheld Microphone
Oorsprong Cn (Oorsprong)
Certificering NONE
Merknaam ALLOYSEED
Transducer Condensator Microfoon
Set Type Enkele Microfoon

Schrijf uw recensie

Usb Wired 3M/9.8ft Microfoon Hoge Prestaties Microfoon Voor Schakelaar PS4 Wii U Pc XBOX360

Usb Wired 3M/9.8ft Microfoon Hoge Prestaties Microfoon Voor Schakelaar PS4 Wii U Pc XBOX360

USB Wired 3m/9.8ft Microfoon Hoge Prestaties Karaoke MICROFOON voor Nintend Schakelaar PS4 Wii U XBOX360 PC Specificatie: Werkspanning: Usb-poort Voeding-5V Werkende stroom: 30-40 mA Inductieve MIC gevoeligheid: - 60dB (600ohm) Frequentiebereik: 20-20000HZ SNR: ADC/85dB, DAC/90dB Dynamisch bereik: ≥ 85dBA Directiviteit: non-directiviteit Draad

Gerelateerde producten