Doek Masker Farmstay Zichtbaar Verschil Granaatappel Masker Pack 23 Ml 10 Pcs Gezichtsmasker Gezichtsmasker Masker Nacht Masker

Nieuw

€5.46

Op voorraad

Farmstay zichtbaar verschil Granaatappel Masker Pack is een hydraterende blad masker met granaatappel extract. Het tonen, verfrissend en matiruet de huid, lijnt de teint, helpt om te gaan met pigmentatie, sporen van post-acne en andere nadelige manifestaties.

Product samenstelling

Granaatappel extract. Deze component heeft een massa van vitaminen en sporenelementen, die actief verzadigt weefsels, dan verbetert de algehele conditie van de huid en verhoogt de weerstand tegen pathogene micro-organismen.

Arginine. Deze actieve aminozuur stimuleert de bloedsomloop, verwijdert gifstoffen en slakken, bestrijdt rimpels, verhoogt gladheid, elasticiteit en elasticiteit van de huid.

Hyaluronzuur. Deze acid verrijkt de weefsels met vocht, verlicht de huid tegen uitdroging, peeling, jeuk en ongemak. Het ook verzacht alle ongelijke, vermindert de diepte van rimpels en vertraagt leeftijd veranderingen.

Ricinusolie. Ricinusolie actief vecht met pathogene micro-organismen. Het neutraliseert de activiteit van microben, optimaliseert de microflora van de huid, stopt inflammatoire processen en verzacht irritatie.

Voordelen van

Wegwerp gebruik. Stof masker is voor wegwerp gebruik, dus, u kunt kopen verschillende maskers en gebruik ze in verschillende leven situaties volgens noodzaak.

Efficiëntie. Al een gebruik van de masker kunt u aanzienlijk verbeteren de teint, geef het een gezonde verzorgd uiterlijk. Regelmatig gebruik van het product zal verminderen pigmentatie, align de verlichting van de huid, maken het matte, glad en mooi.

Gemak. Het masker niet moeten worden besmeurd en gewassen, en daarom het kan worden gebruikt in alle omstandigheden, zelfs op reizen en overvliegen.

Product

Het masker is geproduceerd in de vorm van een anatomische vel van kwaliteit stof, die is geïmpregneerd met een hele samenstelling. De servet heeft uitstulpingen en spleten dat overeen met de structuur van het menselijk gezicht. Het masker is verpakt in een dichte folie zak van rode kleur met de afbeelding van een granaatappel.

Volume продукта-23 Jr.

Wijze van gebruik

Verwijder de servet uit de verpakking en op de gereinigde huid van het gezicht in overeenstemming met de slots. Liggen op je rug en wacht een half uur, verwijder het masker. De overblijfselen van de product wrijven in de huid met massage bewegingen.

Tags: bracket van, lekbak tuin, draad stolp, lekker ring, axe vrouwen, kom bicycle, lekker ruik, kom met oor, accu 28 f 8

Merknaam Farm stay

Schrijf uw recensie

Doek Masker Farmstay Zichtbaar Verschil Granaatappel Masker Pack 23 Ml 10 Pcs Gezichtsmasker Gezichtsmasker Masker Nacht Masker

Doek Masker Farmstay Zichtbaar Verschil Granaatappel Masker Pack 23 Ml 10 Pcs Gezichtsmasker Gezichtsmasker Masker Nacht Masker

Farmstay zichtbaar verschil Granaatappel Masker Pack is een hydraterende blad masker met granaatappel extract. Het tonen, verfrissend en matiruet de huid, lijnt de teint, helpt om te gaan met pigmentatie, sporen van post-acne en andere nadelige manifestaties. Product samenstelling Granaatappel extract. Deze component heeft een massa van vitaminen en sporenelementen, die actief verzadigt

Gerelateerde producten